Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Από 28 ώς 31 Ιανουαρίου 2011 η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου

Από τις 28 ώς τις 31 Ιανουαρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί η φετινή, 4η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου, που διοργανώνουν το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) και το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.

Η έκθεση πραγματοποιείται με τη συνεργασία των εκδοτών παιδικού-εφηβικού βιβλίου, του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ) και του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου (ΙΒΒΥ) και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της HELEXPO, στο Μαρούσι.

Στη διάρκεια αυτού του τετραημέρου, οι μικροί και οι μεγάλοι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία ν' αγκαλιάσουν τα βιβλία και να ταξιδεύσουν μαζί τους στον υπέροχο κόσμο της παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή συνάντηση που όχι μόνον κεντρίζει το ενδιαφέρον των παιδιών και των εφήβων, αλλά και διευρύνει τους ορίζοντές τους μέσα από τη γραφή και την ανάγνωση.

Όπως κάθε χρόνο, ο επισκέπτης θα βρει όλη τη βιβλιοπαραγωγή της χρονιάς για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, αλλά και μια τεράστια Παιδική Γωνιά (για αναγνώστες 5-12 ετών) με ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα.

Για πρώτη φορά φέτος η έκθεση περιλαμβάνει τη Γωνιά των Εφήβων (13-17 ετών), τη Γωνιά Εκπαιδευτικών και Γονέων, καθώς και το περίπτερο του «Μικρού Αναγνώστη» -του νέου κόμβου του ΕΚΕΒΙ για παιδιά (http://www.mikrosanagnostis.gr/) με το δικό του πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Πηγή: newsroom - ΔΟΛ (15.11.2010).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου