Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

ΚΕΘΕΑ-ΔΙΑΒΑΣΗ εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια του προγράμματος

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων λειτουργίας και υποστήριξης στους εξαρτημένους και τις οικογένειές τους το πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ οργανώνει, από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και στο Θέατρο του Μουσείου Μπενάκη.

Ειδικότερα, με την υποστήριξη του "Τεχνόπολις", διοργανώνονται εκθέσεις κεραμικής, κατασκευών, φωτογραφίας, γλυπτικής, αφίσας, κοσμήματος και παπιέ-μασέ των ίδιων των παιδιών που συμμετέχουν στα προγράμματα, καθώς επίσης δημιουργικά εργαστήρια,προβολές,happenings και στο χώρο θα υπάρχει ενημερωτικό περίπτερο. Οι ώρες λειτουργίας είναι 12.00-21.00.

Με την υποστήριξη, εξάλλου, του Μουσείου Μπενάκη την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου από τις 18.00-21.30 θα δωθούν χορευτικές παραστάσεις και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου από τις 19.00-21.30 θεατρικές.

Ας σημειωθεί ότι το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ είναι ένα θεραπευτικό πρόγραμμα ημερήσιας παρακολούθησης, που παρέχει άμεσα και δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης, χωρίς τη χρήση υποκατάστατων και απευθύνεται σε χρήστες ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς και τις οικογένειές τους.

Πηγή: Το Βήμα (23.11.2010).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου