Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Σεμινάριο Επαγγελματικής Αξιολόγησης

O ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συνεχίζοντας τη δραστηριότητά του και υποστηρίζοντας τη διά βίου μάθηση έχει προγραμματίσει για το δεύτερο εξάμηνο του 2010 το σεμινάριο Επαγγελματική Αξιολόγηση και Προσανατολισμός που θα διδάξει η Δέσποινα Σιδηροπούλου-Δημακάκου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επαγγελματικής Αξιολόγησης και Καθοδήγησης (Τομέας Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Επαγγελματική αξιολόγηση και προσανατολισμός (διάρκεια: 45 διδακτικές ώρες)

• Επιστημονική υπεύθυνη – Διδασκαλία: Δέσποινα Σιδηροπούλου-Δημακάκου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επαγγελματικής Αξιολόγησης και Καθοδήγησης (Τομέας Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών)

• Μέρα και ώρες μαθημάτων: Δευτέρα 16:30-19:00

• Αντικείμενο: Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι η παροχή γνώσεων σε θέματα επαγγελματικής αξιολόγησης με τη χρήση τεστ και ερωτηματολογίων επαγγελματικού προσανατολισμού. Οι γνώσεις αυτές θα βοηθήσουν τους ειδικούς του επαγγελματικού προσανατολισμού να αξιολογούν επαγγελματικά ενδιαφέροντα, ικανότητες, δεξιότητες, δυσκολίες λήψης επαγγελματικών αποφάσεων και ανάγκες που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία του ατόμου και την επαγγελματική του προσωπικότητα.

Εναρξη σεμιναρίου: 11 Οκτωβρίου 2010.
Δήλωση συμμετοχής με αποστολή σύντομου βιογραφικού σημειώματος.
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του σεμιναρίου: 4/10/2010 στις 6 το απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: τηλ.: 211 3003580.

Αποστολή βιογραφικών στο fax: 211 3003562, στο e-mail: mailto:polychoros@metaixmio.gr  ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Τ.Θ. 21001, Τ.Κ. 114 10, σημειώνοντας το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου