Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

Δράσεις για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου

Μνημόνιο συνεργασίας, για τη συνδιοργάνωση δράσεων σχετικά με την ενημέρωση εκπαιδευτικών και μαθητών για τη χρήση του διαδικτύου, θα υπογράψουν το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και η Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β’ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων Π & Α Κυριακού.

Η υπογραφή του μνημονίου θα γίνει στις 04/06, στις 10:00, στο Υπουργείο Παιδείας, από την Υπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου, τον καθηγητή Παιδιατρικής και Διευθυντή Μ.Ε.Υ. της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτριο Καφετζή και την Επιστημονική Υπεύθυνη της Μ.Ε.Υ. και Λέκτορα Παιδιατρικής – Εφηβικής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Άρτεμη Τσίτσικα.

Η υλοποίηση των δράσεων για την ασφαλή χρήση των νέων Τεχνολογιών στο χώρο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνει σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, υπό την εποπτεία του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Μιχάλη Κοντογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου