Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Forum Πρωτοπόρου Εκπαίδευσης

Η Microsoft Ελλάς και το Πρόγραμμα « Συνεργάτες στην Μάθηση» σας προσκαλεί στο «Φόρουμ Πρωτοπόρου Εκπαίδευσης» με θέμα: «Καινοτομία στην Εκπαίδευση: Ο Ρόλος των Νέων Τεχνολογιών», το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, 09:30 -13:30 στο Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft, Βασ. Σοφίας 103, Πλατεία Μαβίλη.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι εκπαιδευτικοί που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών 2010 – 2011 και θα παρουσιάσουν την δραστηριότητα τους, θα μιλήσουν εκπρόσωποι των φορέων της εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθεί συζήτηση σε μορφή panel.

Θα ακολουθήσει περιήγηση σε έκθεση των 10 επικρατέστερων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Διαγωνισμού. Κεντρικός Ομιλητής: Παναγιώτης Αναστασιάδης, Πρόεδρος του Τμήματος Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης της Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και Αναπληρωτής Καθηγητής στην Διά Βίου και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση με την χρήση των Τ.Π.Ε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου