Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζεται η λειτουργία του Μουσείου Παλαιοντολογίας και Γεωλογίας

Tο Μουσείο Παλαιοντολογίας και Γεωλογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την πιλοτική λειτουργία του και θα παραμένει ανοικτό για το κοινό τις Κυριακές από τις 26 Φεβρουαρίου έως και τις 8 Απριλίου 2012, κατά τις ώρες 10.00- 13.00 (εξαιρείται η Κυριακή 25 Μαρτίου).

Το Μουσείο, με τη μακρά ιστορία του, φιλοξενεί και εκθέτει μοναδικούς παλαιοντολογικούς θησαυρούς από την Ελλάδα, καθώς και ορισμένα πολύτιμα εκθέματα προερχόμενα από το εξωτερικό.

Κάθε Κυριακή, θα διενεργούνται δύο εκπαιδευτικά προγράμματα («Ο μικρός Ανασκαφέας» και «Συντηρώντας έναν θησαυρό»), ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται τουλάχιστον μία ομιλία- παρουσίαση παλαιοντολογικού-γεωλογικού ενδιαφέροντος, καθώς και ανεξάρτητη επιστημονική ενημέρωση στον εκθεσιακό χώρο.

Η γενική είσοδος είναι 2 ευρώ και η είσοδος στο Μουσείο γίνεται από την κεντρική πύλη της Πανεπιστημιούπολης επί της οδού Ούλοφ Πάλμε. Για περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα του Μουσείου. http://paleo-museum.uoa.gr/paleontology.

Πηγή: Η Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου