Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Κυπροελλαδικό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής

Η Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Κέντρο Έρευνας και Αξιολόγησης στην Επαγγελματική Συμβουλευτική του Τομέα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει Κυπροελλαδικό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής, στη Λευκωσία, στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2011.

Το θέμα του συνεδρίου είναι «Καλές πρακτικές στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό» και έχει ως στόχο την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των Κυπρίων και Ελλαδιτών συμβούλων επαγγελματικής αγωγής και προσανατολισμού για προτεινόμενες ή ήδη εφαρμοσμένες πρακτικές επαγγελματικού προσανατολισμού στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει προσκεκλημένες ομιλίες, ελεύθερες ανακοινώσεις και εργαστήρια.

Όσοι σύμβουλοι από την Ελλάδα επιθυμούν να παρουσιάσουν εισηγήσεις ή εργαστήρια καλούνται να υποβάλουν την περίληψη της εργασίας τους μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2011. Οι περιλήψεις θα πρέπει να υποβληθούν στη διεύθυνση dsidirop@psych.uoa.gr σε κείμενο word και δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 300 λέξεις.

To Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα προσφέρει δωρεάν διήμερη παραμονή (διανυκτέρευση Πέμπτη & Παρασκευή) στους Ελλαδίτες συμβούλους οι οποίοι επιθυμούν να παρουσιάσουν εισήγηση ή να παρακολουθήσουν το Συνέδριο (προτεραιότητα θα έχουν οι εισηγητές). Για τον σκοπό αυτό, παρακαλούνται οι σύμβουλοι να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση dsidirop@psych.uoa.gr το αργότερο μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2011.

Καθηγήτρια Δέσποινα Σιδηροπούλου-Δημακάκου
Διευθύντρια Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης στην Επαγγελματική Συμβουλευτική
Τομέας Ψυχολογίας
Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου